Chat with us, powered by LiveChat

Exceptionel villa på 1.410 m2 naturgrund lige i skovkanten

Heden 16, 9520 Skørping

5.695.000 DKK

Beskrivelse

Skørping ved Rold Skov er kendt som "Byen-i-skoven - skoven-i-byen".

  • Spændende indretning i tre forskudte planer
  • Opført i absolutte kvalitetsmaterialer med flot finish.
  • IHC el, inddækninger i zink, Vola amaturer mmm.
  • Stort set vedligeholdelsfri bolig
  • Seperat børn/unge afd. med 3 værelser med store skabe, udgang til skoven og flot badeværelse
  • Forældresoveværelse med walk-in closet og kæmpe badeværelse med kar og brus
  • Skøn opholdsstue med udgang til altan med flot udkig til sø
  • Lækkert køkken med plads til fem og udgang til solrig terasse
  • Ugeneret grund med dejlig udsigt til træer og buske og sø
  • Dobbelt garage med el-porte - bygget i samme standard som hovedhuset

Villaen er beliggende i Skørping - kun 25 km fra Aalborg. Det tager kun 16 minutter med tog. En utrolig gedigen villa i eftertragtet område med fantastisk udstykning, der virkelig sætter naturen og skoven højt. Lukket vej omgivet af andre naturgrunde. Her har man virkelig fornemmelsen af at bo i skoven.

Skørping har utroligt meget at byde på. Her er velfungerende golfbane, rideklub, vinterbade-forening, stor idrætsforening, intet mindre en 4 MTB klubber, tennisbaner, mange indkøbsmuligheder, biograf, Kulturstation, bibliotek samt en virkelig god skole (Bh.klasse til 10 kl). Derudover byder hele området på noget af Danmarks smukkeste natur i Rold Skov, Rebild Bakker, Blå-kilderne, Ravnkilde, St. Økssø og Madumsø.

Så søger I en exclussiv villa med en spændende indretning i 3 forskudte plan, og med naturen lige uden for døren - så er denne bolig virkelig et besøg værd.

Udsigten fra hele huset er grøn. Man kigger ud på buske, træer og glemmer helt man er i byen.

Boligens indretning:
Den store hall med god lofthøjde og masser af lys byder velkommen til en fantastisk bolig. Der er kontor/gæsteværelse ifm. hall. Bryggers med god plads i skabe og skuffer og vaskefaciliteter gemt væk i skabene. Det store åbne køkken-miljø indbyder til samling af familien - og fra køkkenet går du direkte ud på en lækker, solrig terasse med masser af liv og planter. Et plan nede - men stadig i terræn med grunden - finder man 3 store værelser med indbyggede skabe og udgang til dejlig have/skov med trambolin/vinterbad. Her finder man også et stort og lækkert badeværelse. Øverste plan byder på forældreafdeling med walk-in og stort badeværelse med kar og brus. En lækker spisestue med højt til loftet og lydabsorberende materialer. Her er virkelig god akustik og rart at være. Fra spisestuen er der via dobbelte glas-skydedøre adgang til opholdsstue med rigelig plads til TV, sofa, gode lænestole og i dag et krea-hjørne. Både fra opholdsstue og spisestue er der adgang til stor altan med god udsigt. Til ejerforeningen hører udover de flotte stier og de smukke træer også et stykke hede i umiddelbar nærhed, hvor der går får og græsser om sommeren. En lille perle i sig selv. En super lækker villa i skovkanten - og alligvel i byen. Vi er modtagelige for seriøse bud.

De flere data om boligen her: https://www.dingeo.dk/adresse/9520-sk%C3%B8rping/heden-16/

Ejendomsdetaljer

Type: Villa/rækkehus
Grundareal: 1.410 m2
Boligareal: 263 m2
Areal kælder og bolig: 263
Bygningsår: 2009
Seneste til/ombygning: 0
Antal værelser: 7
Antal badeværelser: 2
Areal Garage/carport/udhus: 53
Areal udestue: 0
Antal etage: 3
Energimærkning: B
Alle tal på denne side er ment som vejledende og cirka tal, så de kan ikke betragtes som endelige. De bagvedliggende obligatonskurser bliver rettet jævnligt, så Brutto/Netto prisen kan ændre sig i takt med at markedet ændrer sig. Denne side er udelukkende en præsentation, som giver et aktuelt billede af ejendommen og de økonomiske forudsætninger, baseret på tidens kurser og renter
Plantegning