Chat with us, powered by LiveChat

Enestående unik ejendom med plads til familie, erhverv samt heste

Holmgårdvej, 7660 Bækmarksbro

2.750.000 DKK

Beskrivelse

KLIK HER FOR FLERE BILLEDER OG UDFØRLIG BESKRIVELSE

Ring for fremvisning på telefon: +45 26 73 63 22

Rummeligt boligkompleks med virkelig gode faciliteter med 1500 m2 boligareal og en 1,1 ha stor grund med unikke muligheder nær Vesterhavet, med op til 5 individuelle bolig-enheder, stor fælles hus-lounge og en wellness- og aktivitetshal.

 

Bygningen er i førsteklasses stand og indflytningsklar - ideel til privat brug, til virksomheder eller som udlejningsobjekt. Denne bygning med moderne faciliteter, funktionalitet og masser af atmosfære, giver med sine 4-5 familie-boenheder plads til både familieliv og forretning. Villaen har en wellness- og aktivitetshal, et billard-rum, noble stuer med brændeovne, ædle konferencelokaler og andre aktivitetslokaler med plads til visioner og drømme, omgivet af en fortryllende, kultiveret naturhave inklusive en sten-atrium-have i boligens centrum. I hjertet af boligkomplekset findes den store hus-lounge, et kulturelt mødested for beboerne af hele huset.

 

Er du privat person, familiemenneske, manager eller projektudvikler og har du brug for boligareal eller kontorlokaler, plads til en klinik, bed & breakfast-faciliteter, seminar-faciliteter eller måske plads til et bofællesskab?

 

I den indre gårdhave findes der blandt andet en indhegnet ridebane på 18×12 m. I området omkring ridebanen er der en rummelig garagebygning med plads til hestebokse. I boligens udeområde er der en sportsplads på 1.500 m2, som også kan bruges som græsgang til heste eller andre husdyr. 

 

Denne charmerende ejendom har en rolig og god beliggenhed i Midjylland i idylliske omgivelser i en lille landsby med kun ca. 600 indbyggere nær de større byer Holstebro og Struer med mange specialforretninger, store indkøbscentre, caféer og restauranter samt mange kulturelle events. Bygningskomplekset fungerer i dag med sine beboere, sine aktiviteter og sin rummelighed som ”en landsby i landsbyen”.

 

 

KLIK HER FOR FLERE BILLEDER OG UDFØRLIG BESKRIVELSE

Ring for fremvisning på telefon: +45 26 73 63 22 

 

Ejendomsdetaljer

Type: Villa/rækkehus
Grundareal: 11.225 m2
Boligareal: 1.500 m2
Areal kælder og bolig: 1.650
Bygningsår: 2003
Seneste til/ombygning: 2003
Antal værelser: 24
Antal badeværelser: 0
Areal Garage/carport/udhus: 0
Areal udestue: 0
Antal etage: 3
Energimærkning: 0
Alle tal på denne side er ment som vejledende og cirka tal, så de kan ikke betragtes som endelige. Denne side er udelukkende en præsentation, som giver et aktuelt billede af ejendommen og de økonomiske forudsætninger, baseret på tidens kurser og renter
Plantegning