Chat with us, powered by LiveChat

Nyopført sommerhus med en af Karrebæksminde/Enø bedste placeringer med direkte udsigt til det gamle Karrebæk Fjord

Lungsminde 32, 4736 Karrebæksminde

2.895.000 DKK

Beskrivelse

Sommerhuset er beliggende i det eftertragtede kvarter "Lungen" på Enø med suveræn udsigt over sivene i det gamle Karrebæk Fjord. Grunden og huset vender rigtigt så det ligger med udsigt direkte mod syd med fjorden i baggrunden. Haven er lukket så man kan opholde sig ugenert og nyde livet i haven, under pergolaen eller på en af de flere terrasser der er rundt om huset. Du kan også tage et skyl under udebruseren med både koldt/varmt vand.

Sommerhuset er opført i 2019 og bygget i de bedste materialer der gør at man skal bruge et minimum af tid på vedligeholdelse. Sommerhuset opvarmes med henholdsvis varmepumpe og gulvvarme i badeværelset og en brændeovn i stuen. Da sommerhuset samtidig er velisoleret, er der ikke mange udgifter til at varme det op hele året. Indretningen består af en stue med køkken alrum, 2 soveværelser med store skydedørsskabe, et badeværelse med brus, samt en hems med 3 sovepladser. Så selv om huset ikke er det største er der i dag 9 sovepladser. Fra stuen er der frit udgang gennem en dobbelt dør til terrassen med pergola. Alle gulve har flotte klinker. Da hele gavlen mod haven er et stort glasparti, fremtræder boligen altid lys og indbydende - selv på en gråvejrsdag. Foruden beboelsen er der i forlængelse af huset et stort isoleret skur/værksted hvor der også er plads til vaskemaskine og i haven er der lavet et mindre læskur til grill og cykler.

Ejendommen ligger blot "et stenkast" fra Karrebæksmindes populære badestrand og det hyggelige liv ved fiskerestauranterne, bageren, is butikkerne og alle specialbutikkerne ved havnen. Her skal sommerlivet også opleves med den herlige stemning langs kanalen og livemusik i fiskerlejet.

Har ikke været udlejet men kan udlejes for over 10.000 kr/uge i højsæsonen. 

Dette er et sommerhus som man bør opleve ved et besøg, så skriv så vi kan lave en fremvisning.

Ejendomsdetaljer

Type: Fritidshus
Grundareal: 251 m2
Boligareal: 51 m2
Areal kælder og bolig: 51
Bygningsår: 2019
Seneste til/ombygning: 0
Antal værelser: 2
Antal badeværelser: 1
Areal Garage/carport/udhus: 1
Areal udestue: 0
Antal etage: 1
Energimærkning: 0
Alle tal på denne side er ment som vejledende og cirka tal, så de kan ikke betragtes som endelige. De bagvedliggende obligatonskurser bliver rettet jævnligt, så Brutto/Netto prisen kan ændre sig i takt med at markedet ændrer sig. Denne side er udelukkende en præsentation, som giver et aktuelt billede af ejendommen og de økonomiske forudsætninger, baseret på tidens kurser og renter
Plantegning