Chat with us, powered by LiveChat

Skøn villa i det eftertragtede Hunderupkvarter.

Sadolinsgade 116, 5230 Odense M

6.950.000 DKK

Beskrivelse

På en af ​​byens bedste adresser - Sadolinsgade - udbydes en pragtfuld rødstensejendom med kælder og 1. sal. Bygget i 1912. Der er mange interessante detaljer og finesser på ejendommen - den fremstår særdeles velholdt og indflytningsklar.
Ejendommen er ideel til børnefamilien, med nem adgang til Hunderupskolen, Sct. Knuds Gymnasium, Skovsøen, Å-Stien, butikker mv. - ligesom Odense CITY kan nås på meget kort tid.

I stueplan forefindes der: Entre med trappeforløb til alle ejendommens etager. 2 sammenhængende stuer - franske døre til husets rummelige køkken-alrum miljø hvorfra der er udgang til skøn hævet træterrasse og adgang til haven. Køkken-alrummet har gulvvarme.

1. sal består af: 2 store værelser, godt soveværelse og badeværelse med brus og ligeledes gulvvarme.

Anvendelig underetage med mange muligheder - badeværelse, sauna, stort værelse (i boligstandard), der kan bruges som aktivitetsrum eller kontor, herfra adgang til stort depotrum (tidligere garage). Desuden vaskerum samt yderligere disponibelt rum - kælderen ikke godkendt til beboelse.

Baghave med nyere overdækning og udhus. Skøn lukket have med stort drivhus og flere sol terrasser. Haven kan byde på æbletræer og et stort valnøddetræ. God carport med adgang til depotrummet.

Se mere på Kortlink.dk/2dsv8

Ejendomsdetaljer

Type: Villa/rækkehus
Grundareal: 65 m2
Boligareal: 140 m2
Areal kælder og bolig: 215
Bygningsår: 1912
Seneste til/ombygning: 2005
Antal værelser: 3
Antal badeværelser: 2
Areal Garage/carport/udhus: 16
Areal udestue: 23
Antal etage: 3
Energimærkning: D
Alle tal på denne side er ment som vejledende og cirka tal, så de kan ikke betragtes som endelige. De bagvedliggende obligatonskurser bliver rettet jævnligt, så Brutto/Netto prisen kan ændre sig i takt med at markedet ændrer sig. Denne side er udelukkende en præsentation, som giver et aktuelt billede af ejendommen og de økonomiske forudsætninger, baseret på tidens kurser og renter
Plantegning