Chat with us, powered by LiveChat

Hvordan det fungerer

Et traditionelt boligsalg er ofte ensbetydende med en lang proces med mange beslutninger, der skal tages.

Først skal du finde den rette mægler; ham eller hende, som både forstår dig som sælger og som kan lave den bedste handel.
Derefter skal du vælge en markedsføringspakke, som gør din bolig lækker og synlig for potentielle købere, du skal lave de nødvendige dokumenter såsom tilstandsrapport, en fotograf kommer på besøg for at tage de flotte billeder (ej forglemme, at du lige skal rydde op), du skal være klar til fremvisninger (og rydde op igen..) og meget mere.
Det hele samler sig til en luksuspakke, hvor mægleren hjælper dig med at sælge din bolig.

Men det har sin pris...

For der findes en anden måde til dig, som ikke søger luksuspakken, som gerne vil have mere ud af dit boligsalg selv, eller hvor du nemmere, billigere og uforpligtende kan blive din egen ejendomsmægler og sælge din bolig uden at få registreret liggetid.
Du bestemmer selv, hvornår potentielle købere kan få fremvisning (måske samle dem til én dag for at begrænse hovedrengøringen..), og alle de nødvendige dokumenter kan du få lavet efter du har fundet en køber.

 

Med Diskret Bolighandel kan du blive din egen ejendomsmægler.
Både med at beregne værdien af din bolig, du kan nemt oprette en komplet boligpræsentation og vi har vores tryghedspakke og fotopakke, som hjælper med tryghed, hvis man ikke vil gøre det hele selv.
Du kontrollerer processen og bestemmer præmisserne for blandt andet fremvisninger og markedsføring. Og så hjælper vi dig med at vise din bolig frem landsdækkende på en boligplatform, hvor købere også kan finde de boliger, de ikke kan finde alle andre steder.

Se mere om vores professionelle tillægsprodukter som købsaftaler, skødeskrivning, fotopakker osv. HER

Men hvordan gør jeg så - helt enkelt? 

1. Beregn selv din boligs markedpris
Vi har skabt prisrobotten Robert, som er fordret med alle de nyeste tal fra boligmarkedet. Han kan hjælpe dig med at finde markedsprisen. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle ham lidt om din bolig. Vi har lavet en guide om, hvordan du bedst kan bruge Robert til udregning af din boligs markedspris. Læs gerne guiden på forsiden over prisberegneren.

2. Lav en salgsopstilling
Når du har beregnet din boligs markedspris, kan du lave en salgsopstilling.
Her kan du fortælle interesserede købere mere om din bolig, tilføje billeder og plantegning, oplyse om ejendomsskat og meget mere. Du kan få forhåndsvist din annonce inden offentliggørelse.
Du kan selv vælge at tage billeder af din bolig eller købe vores fotopakke, hvor en professionel fotograf kommer ud og tager billeder som viser din bolig bedst frem.

3. Opret din egen professionelle boligannonce
Når du har lavet din salgsopstilling, kan du oprette den som annonce på diskretbolighandel.dk. Det er billigt, der kommer ikke noget ekstra salær og vi registrerer ikke liggetid. Du bestemmer selv rammerne og hastigheden for dit boligsalg.
Vi udvælger løbende boliger til potentiel ekstra markedsføring. Ved at sige ja kan din bolig blive mere synlig for endnu flere interesserede købere.

4. Få kontakt til potentielle købere
På diskretbolighandel.dk kan interesserede købere finde din bolig og tage kontakt direkte til dig, så du kan besvare deres spørgsmål direkte, lære dem at kende og omvendt.
Fordi du kender din bolig bedst.
Tryghed for alle parter.

5. Fremvis din bolig selv
Når du selv sælger din bolig, så bestemmer du også selv, hvem og hvornår du vil invitere til fremvisning. Hvis du samler flere fremvisninger i én weekend, behøver du ikke stå klar med hovedrengjort hjem og friske småkager hver fredag.

6. Bestil de nødvendige dokumenter
På diskretbolighandel.dk finder du en køber før du behøver at betale for de nødvendige dokumenter som f.eks. tilstandsrapport, advokathjælp osv., og det er en fordel. Ved traditionelt boligsalg skal rapporterne udarbejdes, så de er offentligt tilgængelig under salgsperioden, men de er kun gyldige i begrænset tid. Du kan derfor spare unødvendige udgifter ved at få lavet de nødvendige dokumenter til efter du har fundet en køber. Eneste rapport der er lovpligtig på salgstidspunktet er energimærket, som måske allerede findes på din bolig.

7. Lav købsaftale selv, med din advokat eller med en af vores samarbejdspartnere
Når du har fundet en køber, kan du finde en juridisk tredjepart, som kan bistå med købskontrakten og alle andre nødvendige dokumenter for netop dit boligsalg.

Men du kan også gøre det både nemt, billigt og effektivt og vælge den pakke som vi tilbyder via en omhyggelig udvalgt samarbejdspartner, til Kr. 8.400,-.
Her får du lavet både købsaftale og skøde, du får rådgivning og advokaten indhenter de nødvendige dokumenter. Kun offentlig obligatoriske gebyrer kommer i tillæg til dette.

God fornøjelse!


De bedste hilsener
Henrik Høyer
 
Grundlægger af Diskret Bolighandel ApS

6 gode grunde til at bruge DISKRET BOLIGHANDEL

Hvis man ikke ønsker en "full-service" løsning fra en ejendomsmægler, har vi lavet et nyt koncept der er både mere fleksibelt, frit og uden registrering af liggetider, for at gøre det mere motiverende at sætte sin bolig til salg, og dermed få flere boliger på markedet.

Hvis ikke man selv vil lave papirerne (det vil de færreste...) og man ønsker mere tryghed, kan man købe en tryghedspakke til en fast lav pris.  Denne pakke giver endnu mere tryghed end hos en ejendomsmægler, da man også her får selve skødeskrivningen i samme pakke. Det koster normalt ekstra hos en ejendomsmægler - oveni deres salærer.

.

Diskret

Du bestemmer selv hvor meget du vil vise din ejendom frem. Om du vil have billeder med udefra, eller om du vil begrænse hvor mange billeder du vil vise fra dit hjem.

Nemt

Det er helt gratis at beregne din boligs markedspris sammen med prisrobotten "Robert".
Opret selv en salgspræsentation på under 10 minutter - helt uforpligtende.
Du vælger, om du vil publicere den eller bare se salgspræsentationen.

Trygt

Vi gør det både trygt og nemt at sælge og købe bolig selv.
Her kan man som boligsælger finde den rigtige køber selv, og derefter vælge at lade professionelle, uden andre interesser, ordne papirarbejdet til en lav fast pris.

Spar mange skattefrie kroner

Her er der ingen 6 måneders formidlingsaftale, investering i markedsføringspakker, salærer eller tilstandsrapporter, før det er nødvendigt. Det er billigt at indrykke en annonce med salgsopstilling som du laver selv med vores nemme guide.
På den måde er det nemt at spare både 50.000 og 100.000 kroner på sin hushandel

Landsdækkende

Uanset hvor du har en ejendom eller hvor du leder efter et nyt hjem i Danmark, så kan vi hjælpe dig.
Hvis du ikke finder hvad du søger, registrerer du dig bare i vores landsdækkende køberkartotek, og vi tager fat i dig, når der dukker noget interessant op.

Ingen liggetid - ingen registrering

Vi registrerer ikke liggetid for ejendomme til salg hos os.
Der er heller ingen skilt i forhaven og salgsopstilling i vinduer.
Derfor kan du risikofrit starte en salgsproces uden "tracking" og se, hvordan markedet reagerer, uden konsekvenser og forpligtelser.

Sæt selv din bolig til salg - eller få din mægler til at bruge diskretbolighandel.dk til at lave en diskret "skuffehandel"

Beregn din pris og lav din egen boligpræsentation på et øjeblik - helt gratis og uden liggetid. Når du finder en køber, kan du vælge at købe vores tryghedspakke til en fast lav pris med juridisk assistance til papirarbejdet, eller du kan gøre det selv. Frit valg.

Spørgsmål og svar
Overvejer du at bruge Diskret Bolighandel?
Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål og svar til dig her.

Hvorfor skal jeg bruge Diskret Bolighandel til at sælge min bolig?
På diskretbolighandel.dk kan du få mest ud af dit eget boligsalg.
Du betaler kun 349 kroner for en måned (mindre hvis du køber flere måneder) i modsætning til traditionelle boligsalg, hvor du blandt andet skal betale tusindvis af kroner i salærer, markedsføring osv..
Diskret Bolighandel er også en platform, hvor du kan sætte din bolig til salg uden dine naboer, venner og familie ved det. Der kan være mange årsager til, at du foretrækker denne løsning, men det er nu muligt at sælge din bolig uden det traditionelle skilt i forhaven.

Hvorfor skal jeg bruge Diskret Bolighandel til at finde en bolig?
På diskretbolighandel.dk kan du finde boliger, som du ikke finder andre steder.
Skuffehandlerne, som ligger hos ejendomsmæglerne og boliger fra sælgere, som ikke ønsker et offentligt, markedsført boligsalg.

6 gode grunde til at bruge
Diskret Bolighandel ApS

Hvad koster det?
Det koster kun Kr. 349,- for en måned, hvis man gør det selv. Man kan også købe en professionel fotopakke, en tryghedspakke med juridisk bistand eller man kan købe en tekstpakke så man slipper for de opgaver selv.
Frit valg.

Er der en bindingsperiode?
Nej, du køber kun den periode som du bestiller. Når perioden som du har betalt for, er ved at udløbe, kan du vælge at købe en ny periode, eller at lade boligen forsvinde fra siden igen.

Stiger prisen på et tidspunkt?
Der er ingen skjulte omkostninger og gebyrer her. Den pris du betaler, er den som du ser. Har du købt en pakke på 1 eller 3 måneder, er det fast pris i den periode.

Hvad er kravene?
Eneste krav for at lægge din bolig til salg på diskretbolighandel.dk, er at det er din egen bolig, eller at du har fuldmagt til at sælge den. 

Diskret Bolighandel er en platform for sælgere, der gerne vil sælge deres bolig selv og for købere, der gerne vil se nye boliger, som ikke er synlige hos ejendomsmæglerne.