Chat with us, powered by LiveChat

Sådan fungerer det

Et traditionelt boligsalg er ofte ensbetydende med en lang proces med mange beslutninger, der skal tages.
Først skal du finde den rette mægler; ham eller hende, som både forstår dig som sælger og som kan lave den bedste handel.
Derefter skal du vælge en markedsføringspakke, som gør din bolig lækker og synlig for potentielle købere, du skal lave de nødvendige dokumenter såsom tilstandsrapport, en fotograf kommer på besøg for at tage de flotte billeder (ej forglemme, at du lige skal rydde op), du skal være klar til fremvisninger (og rydde op igen..) og meget mere.
Det hele samler sig til en luksuspakke, hvor mægleren hjælper dig med at sælge din bolig.

Men der findes en anden måde til dig, som ikke søger luksuspakken, gerne vil have mere ud af dit boligsalg selv eller som gerne vil sælge sin bolig uden naboerne finder ud af det. En måde, hvor du nemmere, billigere og uforpligtende kan blive din egen ejendomsmægler og sælge din bolig uden at få registreret liggetid.
Du bestemmer selv, hvornår potentielle købere kan få fremvisning (måske samle dem til én dag for at begrænse hovedrengøringen..), og alle de nødvendige dokumenter kan du få lavet efter du har fundet en køber.

 

Med Diskret Bolighandel kan du blive din egen ejendomsmægler. Både med at beregne værdien af din bolig, du kan nemt oprette en komplet boligpræsentation og vi har vores tryghedspakke og fotopakke, som hjælper med tryghed, hvis man ikke vil gøre det hele selv.
Du kontrollerer processen og bestemmer præmisserne for blandt andet fremvisninger og markedsføring. Og så hjælper vi dig med at vise din bolig frem landsdækkende på en boligplatform, hvor købere kan finde de boliger, de ikke kan finde alle andre steder.

Se mere om vores professionelle tillægsprodukter som købsaftaler, skødeskrivning, fotopakker osv. HER

Men hvordan gør jeg så - helt enkelt? 

1. Beregn selv din boligs markedpris
Vi har skabt prisrobotten Robert, som er fordret med alle de nyeste tal fra boligmarkedet. Han kan hjælpe dig med at finde markedsprisen, som du sætter din bolig til salg på. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle ham lidt om din bolig. Vi har lavet en guide om, hvordan du bedst kan bruge Robert til udregning af din boligs markedspris. Læs guiden på forsiden over prisberegneren.

2. Lav salgsopstilling
Når du har beregnet din boligs markedspris, kan du starte salgsopstilling. Her kan du fortælle interesserede købere mere om din bolig, tilføje billeder og plantegning, oplyse om ejendomsskat og meget mere. Du kan få forhåndsvist din annonce inden offentliggørelse.
Du kan selv vælge at tage billeder af din bolig eller kontakte en af vores samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med at tage billeder, som gør din bolig præsentabel til salg.

3. Opret dig som sælger fra kun kr. 149,-
Når du har lavet din salgsopstilling, kan du oprette den som annonce på diskretbolighandel.dk. Det koster kun fra Kr. 149,- som engangsbeløb – og vi registrerer ikke liggetid.
Du bestemmer selv rammerne og hastigheden for dit boligsalg.
Hvis du ønsker det, kan du sige ja til, at vi annoncerer din bolig med slørede billeder på Facebook og Instagram, så balancen mellem diskret og markedsføring holdes. Vi udvælger løbende boliger til markedsføring, og ved at sige ja kan din bolig blive mere synlig for interesserede købere.

4. Få kontakt til potentielle købere
På diskretbolighandel.dk kan interesserede købere finde din bolig og tage kontakt til dig. Netop her vender vi det traditionelle boligsalg på hovedet. Du kan nemlig selv have kontakt direkte med potentielle købere, besvare deres spørgsmål, lære dem at kende og omvendt.
Tryghed for alle parter.

5. Fremvis din bolig selv
Når du selv er ejendomsmægler, så bestemmer du også selv, hvem og hvornår du vil invitere til fremvisning. Hvis du samler flere fremvisninger i én weekend, behøver du ikke stå klar med hovedrengjort hjem og friske småkager hver fredag.

6. Bestil de nødvendige dokumenter
På diskretbolighandel.dk finder du en køber før du behøver at betale for de nødvendige dokumenter såsom tilstandsrapport, og det er en fordel. Ved traditionelt boligsalg skal rapporterne udarbejdes, så de er offentligt tilgængelig under salgsperioden, men de er kun gyldige i begrænset tid. Du kan derfor spare unødvendige udgifter ved at få lavet de nødvendige dokumenter efter du har fundet en køber.

7. Lav købsaftale selv, med din advokat eller med en af vores samarbejdspartnere
Når du har fundet en køber, kan I sammen finde en juridisk tredjepart, som kan bistå med købskontrakten og alle andre nødvendige dokumenter for netop dit boligsalg.

Vi har en række samarbejdspartnere, som kan hjælpe sælger og køber.

 

Se de seneste artikler her:

Gratis at sætte sit hus til salg

 

God fornøjelse!


De bedste hilsener
Henrik Høyer
 
Grundlægger af Diskret Bolighandel ApS

6 grunde til at bruge Diskret Bolighandel

Hvis man ikke ønsker en "full-service" løsning fra en ejendomsmægler, har vi lavet et nyt koncept der er både mere fleksibelt, diskret og uden registrering af liggetider, for at gøre det mere motiverende at sætte sin bolig til salg, og dermed få flere boliger på markedet, nu der er stor efterspørgsel.

Diskret

Din ejendom kan ikke ses på det offentlige boligmarked, men kun af seriøse boligkøbere, der har NemID valideret sig med en enkel adgang til diskretbolighandel.dk. Så kan du sætte din bolig til salg - helt diskret.

Nemt

Vi gør det diskret og trygt at sælge og handle bolig selv. Alle købere og sælgere er NemID valideret, og alle boligpræsentationer og kommunikation foregår i et lukket forum efter man har logget ind via sit NemID login.

Sikkert

Vi gør det diskret og trygt at sælge og handle bolig selv. Vi kender alle vores købere og sælgere, og alle boligpræsentationer og kommunikation foregår i et lukket forum via et NemID login.

Spar mange skattefrie kroner

Her er der ingen 6 måneders formidlingsaftale, investering i markedsføringspakker, salærer eller tilstandsrapporter, før det er nødvendigt. Det koster kun en lav annoncepris, uanset om man vælger en måned, et kvartal eller et halvt år.
På den måde kan det blive nemt at spare både 50.000 og 100.000 kroner på sin hushandel
Det er gratis for køberne at logge ind via NemID

Landsdækkende

Uanset hvor du har en ejendom eller hvor du leder efter et nyt hjem i Danmark, så kan vi hjælpe dig. Vi dækker nemlig diskrete bolighandler i hele Danmark.
Hvis du ikke finder hvad du søger, registrer du dig bare i vores landsdækkende køberkartotek, og vi tager fat i dig, når der dukker noget interessant op.

Ingen liggetid - ingen registrering

Vi registrerer ikke liggetid for ejendomme til salg hos os, fordi de ikke er til salg officielt.
Der er heller ingen skilt i forhaven og salgsopstilling i vinduer.
Derfor kan du risikofrit starte en salgsproces uden "tracking" og se, hvor det kan føre hen.

Sæt selv din bolig til salg - eller få din mægler til at bruge diskretbolighandel.dk til at lave en diskret "skuffehandel"

Beregn din pris og lav din egen boligpræsentation på et øjeblik - helt gratis og uden liggetid for de første 500 sælgere! Når du finder en køber, kan vi hjælpe med at henvise til en hjælpsom Ejendomsmægler/advokat, som kan hjælpe med at lave papirerne og hjælpe dig igennem processen helt professionelt og til en attraktiv pris.

Spørgsmål og svar
Overvejer du at bruge Diskret Bolighandel?
Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål og svar til dig her.

Hvorfor skal jeg bruge Diskret Bolighandel til at sælge min bolig?
På diskretbolighandel.dk kan du få mest ud af dit eget boligsalg.
Du betaler nemlig kun fra 149 kroner for en måned i modsætning til traditionelle boligsalg, hvor du blandt andet skal betale salærer, markedsføring osv..
Diskret Bolighandel er også en platform, hvor du kan sætte din bolig til salg uden dine naboer, venner og familie ved det. Der kan være mange årsager til, at du foretrækker denne løsning, men det er nu muligt at sælge din bolig uden det traditionelle skilt i forhaven.

Hvorfor skal jeg bruge Diskret Bolighandel til at finde en bolig?
På diskretbolighandel.dk kan du finde boliger, som du ikke finder andre steder.
Skuffehandlerne, som ligger hos ejendomsmæglerne og boliger fra sælgere, som ikke ønsker et offentligt, markedsført boligsalg.
Hvis du oplever at finde de samme boliger til salg på andre boligplatforme og hos ejendomsmæglere, kan du åbne op for et nyt boligmarked her.

6 gode grunde til at bruge
Diskret Bolighandel ApS

Hvad koster det?
En profil som sælger på diskretbolighandel.dk koster fra 149,- kroner for en måned. For købere er det gratis

Er der en bindingsperiode?
Nej, du køber kun den periode som du bestiller. Når perioden som du har betalt for, er ved at udløbe, kan du vælge at købe en ny periode.

Stiger prisen på et tidspunkt?
Nej, den pakke du har er fast pris i den tid den dækker.

Hvad er kravene?
Hvis din bolig er til salg på diskretbolighandel.dk, må den ikke være offentligt til salg hos hverken ejendomsmæglere eller på andre offentlige boligplatforme såsom boligsiden.dk eller boliga.dk. Men det kan være et godt alternativ til lokale Facebook grupper, hvor man sjældent kommer så langt omkring i landet.

Diskret Bolighandel skal ikke betragtes som en tredje eller fjerde salgskanal, men som en platform for sælgere, der gerne vil være deres egen ejendomsmægler eller lave et diskret boligsalg, et skuffesalg, og for købere, der gerne vil se nye boliger, som ikke er synlige hos ejendomsmæglerne.